Avem peste 6.000.000 de produse de la magazine si vanzatori profesionisti in Okazii.ro Marketplace
Cos cumparaturi
Favorite

Saruri Schuessler / Schussler

Descriere

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

Disponibilitate: Indisponibil - Vezi produse similare

Specificatii

Saruri homeopate, minerale absolut necesare organismului.

Va rog intrebati pe forum de disponibilitatea sarurilor necesare si precizati ce tip/numar solicitati. Pretul este per flacon.

Nr.1 ? Calcium fluoratum ? remediu pentru vasele sanguine ??i elasticitatea acestora

Nr.2 ? Calcium phosphoricum ? remediu pentru regenerarea organismului

Nr.3 ? Ferrum phosphoricum ? remediu pentru reglarea temperaturii corpului

Nr.4 ? Kalium chloratum ? remediu pentru procese inflamatorii ??i mucoase

Nr.5 ? Kalium phosphoricum ? remediu pentru sistemul nervos

Nr.6 ? Kalium sulfuricum ? remediu pentru metabolism

Nr.7 ? Magnesium phosphoricum ? remediu spasmodic, convulsiv

Nr.8 ? Natrium chloratum ? regleaz?? cantitatea de lichide

Nr.9 ? Natrium phosphoricum ? regleaz?? excesul de acizi

Nr.10 ? Natrium sulfuricum ? remediu pentru detoxifierea organismului

Nr.11 ? Silicea ? remediu pentru ??esuturi sau procese inflamatorii

Nr.12 ? Calcium sulfuricum ? remediu pentru inflama??iile purulente


Ce sunt sarurile tisulare Schuessler?



Sarurile tisulare sunt componenti minerali anorganici ai tesuturilor organice. Ele sunt cunoscute si sub numele de saruri Schuessler, dupa numele celui care le-a izolat la sfarsitul secolului trecut.
Dr. W. H. Schuessler a sustinut ca in cazul unui deficit al acestor saruri la nivel de celula se instaleaza starea de boala, dar daca deficienta este corectata, organismul are capacitatea de a se vindeca el insusi. Deci, cu alte cuvinte, sarurile tisulare nu sunt un medicament, ci un remediu si ele se dau numai in doze homeopatice, diluate si potentate ca D6 dau D12.


Aceste saruri reprezinta acele substantele de baza de care celulele au nevoie pentru a putea fi in stare sa lucreze cum trebuie. Acest lucru se poate compara cu benzina, uleiul si aerul care trebuie unui motor pentru a functiona.



Cele douasprezece saruri tisulare descoperite de Dr. Schuessler sunt:



Nr.1 Fluorura de calciu - se gaseste in toate tesuturile conjuctive ale corpului. Excesul sau carenta pot cauza varice, aparitia tarzie a dintilor, intinderi ale tendoanelor musculare, furunculoza si crapaturi ale pielii.



Teama fara motive, somn nelinistit si neinviorator, vedere slabita, cataracta si surzenie la batrani, intarirea ganglionilor si a tesuturilor, glanda tiroida umflata, limba crapata, boli la oase si carii dentare, gingie sensibila, sedimente pe oase ( calcai, etc), dureri in articulatii si cartilagiile de la sira spinarii, sensibilitate la vreme umeda s ceata, dureri in solduri si genunchi, rachitism, lipsa de elsaticitate in vasele sanguine ( arterioscreloza, hemoroizi, varice), organe bolnave, sensibilitate la pielea oaselor, negi tari, platfus, problem cu tesuturile conjuctive. La caldura simptomele dispar, la vreme rece si umeda se inrautatesc.


Nr. 2 Fosfatul de calciu - existent in toate celulele si fluidele corpului, este un component important al sucurilor gastrice, precum si al oaselor si dintilor. Deficitul sau excesul pot fi raspunzatoare de neplaceri ca: maini si picioare reci, respiratie rau mirositoare, transpiratie nocturna si hidrocel.

Dereglare la creststerea oaselor ( rahitism) si a pielii oaselor, oasele se rup usor, vindecare greoaie la fracturi, anemie, alergie la lactoza din produsele lactate, alergii diferite, eczeme la cap si la piele, oboseala rapida, dureri la menstruatie, in timpul sarcinii si la reconvalescenta. nervozitate, pofta de mancaruri picante si afumate, miros rau in gura, predispozitie la infectii de tot felul, boli la plamani, senzibilitate la vreme, daune ale tesuturilor dupa boli, crampe in gambe noaptea fara ca sa fi facut efort in prealabil, membre greoaie, tremurat, amorteala extremitatilor, sudoare bolnavicioasa, proteine in urina. Simptomele se inrautatesc la liniste si noaptea.

Nr. 3 Fosfatul de fier - se gaseste in sange si in toate celulele corpului, cu exceptia celor nervoase. Carenta sau excesul pot determina diaree continua sau - in mod - paradoxal - constipatie. Este utilizat ca remediu impotriva hemoragiilor nazale si a menstrelor abundente.

Remediul cel mai importanta la infectiile in primul stadiu (fara secretii). Rani proaspete, vanatai, ferbra care apare brusc, bolile copiilor mici, suprasolicitari corporale, dureri acute la stomac cu voma sau nu, diaree vara, boli reumatice cu dereglari ale circulatiei, dureri. Noaptea, la caldura sau la miscare simptomele se inrutatesc, la liniste si frig se imbunatatesc.

Nr. 4 Clorura de potasiu - existenta in tesuturile membranoase si sub stratul cutanat exterior. Excesul sau deficitul pot cauza friabilitatii genelor, a eczemelor cu pustule si a aparitiei negilor.

Remediul principal pentru infectiile in al doilea stadiu (cu secretii albe). Gripa, amigdalita, sinuzita, raguseala, tus mgareasca, penumonie si inflamatia pleurie, bronsita cu secretie mucoasa, otita mijlocie, surzenie din cauza infectiei cronice ale urechilor, infectii la ochi, eczeme uscate ale pielii, negi, inflamatia tendoanelor, umflarea articulatiilor, boli cronice ale articulatiilor, reumatism, guta, durerile se accentueaza la miscare, infectii cronice la vezica si rinichi, inflamatia cronica a apendicului, sange gros si negru, sangerari hemoroidale, foame neincetata care se micsoreaza dupa ce se bea apa, boli cauaze de vaccine. Miscarea , mancarurile picante si grase inrautatesc simptomele, caldura le imbunatateste.

Nr. 5 Fosfatul de potasiu - existent in toate tesuturile organismului, mai cu seama in creier, in celulele nervoase si in cele sangvine. Excesul sau carenta pot cauza digestie necorespunzatoare a lipidelor, memorie slaba, anxietate, insomnie si un puls slab, dar rapid.

Nervozitate, epuizare, depresiune, melancolie, histerie, lispa de pofta de invatat ( scolari), slabirea memoriei, insomnie cauzata de nervozitate, dureri la mijloc, slabirea muschilor, dureri la inima pe baza nervoasa, adecvat penttru tratarea suferintelor organice ale inimii, teama cu palpitatii, pareza, pierderea de sange, pierderea puterii dupa infectii ( antibiotic intern), infectiii cu secretii putrezite s rau mirositoare, distrugerea celulelor. Efortul inrautateste simptomele, miscarea moderata le imbunatateste.

Nr. 6 Sulfat de potasiu - celulele care formeaza membranele pielii si cele care invelesc organele interne interactioneaza cu aceasta sare. Deficitul sau excesul pot cauza eruptii cutanate, o coloratie galbena la baza limbii, senzatii de greutate si dureri in membre.

Remediul principal la infectiile in stadiul al treilea (cu secretie galbena). raceli, gripa, infectii cronice cu puroi ale urechiilor, gatului, bronchiilor si a conjuctivei ochilor, gripa la stomac, infectii ale ficatului si a rinichilor, urticarie, dureri reumatice in articulatii. Aceasta sare stimuleaza eliminarea de toxine si otravuri din corp ca si decojirea pielii dupa pojar si scarlatina. Cui ii lispeste aceasta sare este trist si fricos. Simptomele se inrautatesc in incaperi inchise si calde si sarea. Aeru proaspat s rece imbunatateste simptomele.

Nr. 7 Fosfatul de magneziu - existent in oase, dinti, creier, sange, celule nervoase si musculare. Excesul sau carenta pot cauza crampe, nevralgii, colici si asa-numitele junghiuri.

Remediul potrivit la crampe, dureri, colici la stomac, fiere si rinichi, dureri la menstruatie, senzatie de sufocare in zona inimii ( boli ale arteriilor inimii), insomnie, greutati la iesirea dintilor si tuse cu crampe la copii mici, pipi in pat la copii mici, dureri in corp cu diaree, dureri de mijloc si de dinti, arterioscreloza, hemoroizi. Scade si nivelul de colesterina. Caldura si presiunea exercitata cu mana imbunatateste simptomele, frigul le inrautateste.

Nr. 8 Clorura de sodiu - regleaza cantitatea de lichide din organism si le transporta catre celule. Excesul sau carenta pot determina nevoia crescuta de a manca sarat, guturai si scurgeri apoase din nas si din ochi.

Piederea greutatii, lipsa de apetit, anemie, raceala cu secretie apoasa din nas, herpes si basici la gura, exces de lacrimi si saliva, gripa la stomac cu diaree apoasa, constipatie, lipsa de lapte la femeile care au nascut, eczeme umede la piele, dureri d ecap, migrena, nervi slabi si lipsa de interes, dureri reumatice. La activitate cerebrala, dimineata ca si la vremea umeda simptomele se inrautatesc. Sete mare, pofta de saraturi. Aerul uscat, cald si proaspat imbunatatesc simptomele.

Nr. 9 Fosfatul de sodiu - emulsifiaza acizii grasi si mentine solubilitatea acidului uric in sange. Excesul sau carenta pot cauza icter, respiratie rau mirositoare si aparitia unui gust acid sau metalic in gura.

Infectii ca si pietre la fiere, vezica s rinichi, dureri dupa mese grase, boli acute si cronice ( in special la copii), sciatica, guta s reumatism la batrani, inflamatia mucoase stomacului, aciditate simtita pe esofag, vomitat acru, scaune fermentate, dureri in gat si la amigdale, inflamatia tesutului conjuctiv, hepatita, scaune galbene ca mierea si scaune acre. Miscarea si vremea umeda si rece inrautatesc simptomele.

Nr. 10 Sulfatul de sodiu - are actiune usor iritanta asupra tesuturilor si stimuleaza secretiile naturale. Excesul sau carenta pot determina febra scazuta, edeme, depresii si disfunctionalitati ale vezicii biliare.

Raceli, gripe, s epoate folosi la bolile organelor care elimina substantele din corp ( ficat, fiere, glanda endocrina, rinichi, vezica si intestine), constipatie, eczeme cu puroi, rani vechi, ulcere la partea dorsala a picioreler ( cu care se sta pe scaun), retentie de apa, reumatism, gunoi la rinichi, daune din cauza la alimentatia gresita sau excesiva, exces de alcool. Secretii galbene. Oameni care se enerveaza usor sau care sunt indiferenti si depresivi si la care le este frig mereu si nici macar in pat nu se incalzesc. Simptomele se inrautatesc dimineata si la vreme umeda si cetoasa ca si in locuinte umede.

Nr. 11 Acidul silicic - parte componenta a tesuturilor conjunctive, ca si a parului, unghiilor si pielii. Excesul sau carenta pot fi cauza unei slabe memorii, a furunculozei, a caderii parului si a unghilor striate, care cresc anormal. Cerealele integrale constituie un bun supliment pentru aceasta sare tisulara.

Infectii acute si cronice de orice fel cu puroi. Aceasta sare reda elasticitatea la vasele sanguine, este buna la furunculi, fiste, infectiile si intarirea glandelor (se da in schimb cu Nr. 1), arterioscreloza, fiste la oase, carii, rahitsim, astuparea canalului lacrimogen, inflamatiile dintilor, urticarie, pierderea parului pana la chelie, sudoare rau mirositoare, reduce acidul uric in sange si face ca vanataile sa dispara. Cui ii lispeste aceasta sare i se pare frig tot timpul. Frigul inrautateste simptomele, de asemenea sosirea serii, noaptea si miscarea. Caldura si invelitul in paturi imbunateste simptomele.

Nr. 12 Sulfatul de calciu - constituent, in cantitati infirme, al tuturor tesuturilor conjunctive si celulelor hepatice. Excesul sau carenta pot cauza eruptii cutanate, abcese adanci sau ulcere cronice purulente.

Abcese, furunculi, infectii cronice cu puroi la sinusuri cu secretie rau mirositoare sau cu sange, amigdalita cu puroi, nronsita cu puroi, infectii la rinichi si vezica, fiste la anus, reumatism cronic, insomnie, slabirea memoriei, ameteli, nesuportarea caldurii. Slabiciune si lipsa de putere cresc. Reumaticii carora le fac bine aplicatiile cu fierul incins apartin aici.

Modalitati de livrare si plata

LIVRARE

In Oradea

  • - Predare personala in max. 24 de ore

PLATA

  • - La predare
  • - Ramburs

Politica de retur

  • - Produsul nu se poate returna.
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului