rara ANALIZA LAPTELUI Metode fizico-chimice Lapte Unt Branza Chimie alimentara Tiraj mic de Uz Intern 1965 Institutul de Documentare Tehnica Bucuresti


Descriere
Raporteaza produsVânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.
Specificatii
___
Livrare exclusiv cu
• POSTA ROMANA RAMBURS sau
• PREDARE PERSONALA
“Metode noi fizico-chimice de analiza si control folosite
in industria laptelui”
Rara, tiraj mic, de uz intern (nespecificate). Chimie
alimentara.
109+1 pagini, coperta generica brosata, format 15x21cm.
(Bibliografie cu 173 de titluri.)
1965 Bucuresti.
Studiu publicat de Institutul de Documentare
Tehnica.
Consultati va rog pozele /
cuprinsul pentru mai multe detalii.
Modalitati de livrare si plata
LIVRARE
In Bucuresti
-
- Predare personala in max. 5 zile lucratoare
-
In ROMANIA ________________________________________________ – Exclusiv Posta Romana Ramburs 21 lei
PLATA
- - La predare
Politica de retur
- - Produsul nu se poate returna.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului